- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Sziasztok!
Egy 1800-as Atlonom van meg egy korban hozzáillő Epox lap. Két cd-rom, meg egy vinyó és persze 300W-os codegen táp, ami kb egy éves. A masinát használtan vettem és akkor már csinálta, hogy sokszor csak többszöri reset nyomogatás után volt hajlandó elkezdeni a bootolást. Mivel az alaplapon több kondinak is fel volt/van púposodva a teteje, meg ha a gép épp nem indul és ott hagyom pár percre akkor utána már a követlező resetre mindig elindul, ebből arra következtettem, hogy az alaplap kondijai a ludasak. De most hogy ezt a topicot olvasom elgondolkodtam, vajon lehet hogy a tápom szar? Egyébként újabban többször is előfordult, hogy egyszer csak fogta magát a gép és megállt, nem reagált semmire sem. /teljesítménytől függetlenül olyan is volt hogy egyedül egy opera futott rajta/ Sőt néha olyan is van, hogy ha ilyenkor resetet nyomok és bootolás után egyből újra fagy. Ez is a táppal lehet kapcsolatban?
THX: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő