- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
maddog
tag
nahat en vettem 6061est feketet es nehany peldatlanul idegesito orat toltottem el velem mig atpakoltam a cuccost
1.azert vettem mert screwless es azt hittem gyorsan es egyszeruen lehet szetkapni-hat nem annyira.a fedolap szorol az oldallapok gorbek es szarakodni kell
2.a felul levo ket -rom ajto enyhen elhibazott huzas mert egyszeruen nem fer ki rajta a talca plusz az open gomb nem erintkezik a meghajtoeval(ugy van megcsinalva hogy semmikepp sem erintkezhet)raadasul a felso panelt ki sem lehet venni ugyhogy gyakorlatilag hasznalhatatlan
3.a tetejen levo ventilator miatt a meghajtokat csak ugy lehet berakni ha lefeszegeted a muanyag(es lathatolag nem levehetore tervezett)elulso fedopanelt
4. az alaplaphoz valo kis pinek mashogy vannak feliratozva(plusz 15perc)megteveszto szandekkal
5.nincs tapkapcsolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es szaladgal benne az aram
6.es ami a legrosszabb az osszes mai hazban hogy azt hiszik dizajnos es valojaban csak izlestelenul tulcifrazzak minden szarral(erre peldaul egy super power felirat es kis figura van nyomva!!???)az rendben van hogy az emberek nagy tobbsege hulye es bejon nekik csicsas de legalabb egy-ket rendesebb egyszeru kinezetut is keszitenenek
Aktív témák
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest