- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Obi-1: az oldallapok és az előlap abszolút a gyári, semmi lakk vagy ilyesmi. Ez a ház fehér illetve fekete színben kapható. Most találtam neten olyan képet ahol szintén nem voltak lyukak, szal akkor mégse a boltos gonosz összeeskűvésének az áldozata lettél.
666: a kivágásokkal volt némi szenvedés.
A hátsó és felső szellőzőnél elöszőr elektromos hobbi vágókoronggal nagyjából kivágtam a szellőzőlyukak szélénél (8-10 korong eltörött, nem erre voltak kiképezve). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam.
Eredeti hátsó szellőző: Bővebben: link
Cos: valami mintát mindenkép szerettem volna az elejére. Koponya mellett még esélyes volt egy gyerekrajz-szerű ördög, de végül ez lett. Punisher nekem mindig bejött nagyon. Q3-hoz még skint is csináltam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest