Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Obi-1: az oldallapok és az előlap abszolút a gyári, semmi lakk vagy ilyesmi. Ez a ház fehér illetve fekete színben kapható. Most találtam neten olyan képet ahol szintén nem voltak lyukak, szal akkor mégse a boltos gonosz összeeskűvésének az áldozata lettél.
666: a kivágásokkal volt némi szenvedés.
A hátsó és felső szellőzőnél elöszőr elektromos hobbi vágókoronggal nagyjából kivágtam a szellőzőlyukak szélénél (8-10 korong eltörött, nem erre voltak kiképezve). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam.
Eredeti hátsó szellőző: Bővebben: link
Cos: valami mintát mindenkép szerettem volna az elejére. Koponya mellett még esélyes volt egy gyerekrajz-szerű ördög, de végül ez lett. Punisher nekem mindig bejött nagyon. Q3-hoz még skint is csináltam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest