- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Club
őstag
Valóban jobban mutat.
Én ugyanezt csináltam meg, csak aranykróm festékkel.
A gond csak az, hogy mive nagy felület, és nem lakkozott, ezért minden ujjlenyomat megkátszik rajta, és mivel puha festék, iszonyatosan sz@r hozzáérni.
Zehát én ezt senkinek nem ajánlom.
Ja, és ha esetleg(úgy mint én), teszel rá egy komoly lakk réteget, ami kemény mint állat, akkorsem jó, mivel a nagy felület miatt az is könynen koszosodik, és szinte nem lehet letisztítani úgy, hogy ne legyen zsíros.
Üdv -
Mec
aktív tag
2 ezret szantam a festesre. Ennyire futotta. Bar ha egy honapot csak a festesre szanok ra es aztan megkarcolodik, akkor meg felakasztom magam....
Ja, amugy meg tombhazban lakom. Pinceben festettem, de a lepcsohazban alig lehetett megmaradni...
A VGA cooler Titan D3TB, amely ket oldalarol 1-1 zaszlo le van vagva, mert nem fert el.
Amugy nem nehez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Energiaital topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest