- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASRock lapok általában
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Épphogy nem érnek össze. Van 0,5 mm hely köztük :) Még így is nagyon sokat tudnak hűteni, bár annyira nem szükséges hűteni a Ramokat.
Köszi a gratulát, nézz be holnap valamikor, az lesz az igazi! Lesznek új képek a korábban felsorolt változtatásokkal. (fekete drive festések - cool ;) )
A csíptetős hűtőnek szerintem túl kicsi a felülete, szerintem (szigorúan szvsz :)! ) nem sokat érnek. -
peterqe
aktív tag
Feltettem néhány -sajna gyengus minőségű- képet a változtatásokról (később csinálok jó minőségű képeket, csak kell hozzá a jó digitfényképező), amik a következők:
1) Tápcsatlakozók kábelrengetege eltüntetve: nem használtam zsugorcsövet, 1 kis tekercs szigszalag tökéletesen megfelelt a célnak. :) (elég pofás így is)
2)Memória/videokártya memória hűtőbordákkal felvértezve :) (kis fűrészelés az egész, maradt a winchesteren lévő chipre is) (Magam sem akartam hinni, hogy a videokártya RAM hűtése mekkora ''csodákra képes'' -bővebben leírtam az erről szóló topicban)
3)Vinyóhűtés átalakítva: Zalman heatpipe vinyóhűtés gumin függesztve (továbbra is ventivel hűtve -szvsz tökéletes :) )
4)Enermax frontpanellel az összes venti szabályozva/teljesen leszabályozva. (molex csati 5V barkács lecserélve, továbbra is ultrahalk) A panel fordulatszám kijelzője: 1-procihűtő, 2-videokártyát hűtő venti. Hőmérséklet kijelző: 1-videokártya hűtőborda a GPU-nál, 2-vinyó chip.
5)Előlapi USB + mikrofon + firewire
6)kék venti a cool megjelenésért :)
Amit tervezek: feketére fújni az összes eszközt az 5,25-ös helyeken. -
ArmanD.
őstag
Hát igen Horny256 ez Veszprém átka. Az az 5 számtek bolt szarik bele ezekbe a modding cuccokba, pedig egyre keresettebbek mivel egyre jobban terjed a modding, valamint ezek tényleg frankó cuccok. Nekem eddig mindent pestről kellett megvennem és hát nem örülök a feleslegesen kifizetett postaköltségeknek, mert abból már egy új moncsit vehettem volna. Amúgy milyen házat modolsz és merrefele laksz??
-
peterqe
aktív tag
A festést Dokibá csinálta. Ha szeretnél kapcsolatba lépni vele, akkor keresd meg a docair@freemail.hu címen! (Megemlítheted, hogy én ''küldtelek'' :P)
-amúgy egyszínű festést valszeg autófényező is csinál, de egy profi airbrush minta már Doki asztala.
Azért a 12cm-es venti nem annyira extrém dolog. :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged