- Logitech Z623
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Feltettem néhány -sajna gyengus minőségű- képet a változtatásokról (később csinálok jó minőségű képeket, csak kell hozzá a jó digitfényképező), amik a következők:
1) Tápcsatlakozók kábelrengetege eltüntetve: nem használtam zsugorcsövet, 1 kis tekercs szigszalag tökéletesen megfelelt a célnak. :) (elég pofás így is)
2)Memória/videokártya memória hűtőbordákkal felvértezve :) (kis fűrészelés az egész, maradt a winchesteren lévő chipre is) (Magam sem akartam hinni, hogy a videokártya RAM hűtése mekkora ''csodákra képes'' -bővebben leírtam az erről szóló topicban)
3)Vinyóhűtés átalakítva: Zalman heatpipe vinyóhűtés gumin függesztve (továbbra is ventivel hűtve -szvsz tökéletes :) )
4)Enermax frontpanellel az összes venti szabályozva/teljesen leszabályozva. (molex csati 5V barkács lecserélve, továbbra is ultrahalk) A panel fordulatszám kijelzője: 1-procihűtő, 2-videokártyát hűtő venti. Hőmérséklet kijelző: 1-videokártya hűtőborda a GPU-nál, 2-vinyó chip.
5)Előlapi USB + mikrofon + firewire
6)kék venti a cool megjelenésért :)
Amit tervezek: feketére fújni az összes eszközt az 5,25-ös helyeken.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Logitech Z623
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest