Új hozzászólás Aktív témák
-
Red Rebcs
tag
400 W Codegen van otthon és eddig semmi baj nincs vele
ez a második 12cm táp /az elsőt a régi házzal adtam el/
semmi bajom nincs vele az asus progi még nem vinyógót, hogy fesszel baj lenne
de nekem 600-as Blazer vigyázz rá -
Thorr
csendes tag
Nekem is 420 W codegenem és eddig elég jol viselkedett és nekem is tulélt 1-2 áramszünetet.
Abit Nf7 -SL , Barton 2500+@3200+ , 512 Mb Pqi Ram, Lg Dvd Rom, Lg Gsa 4163 Dvd iró, Seagate Barracuda 80Gb 8 Mb cache SATA, Samsung 160 Gb 8 Mb cache, Revoltek hidegkatod cső, Radeon 9600, + neha kap meg ezek mellé egy Maxtor Diamondmax 8 at rackben.(40 Gb)
Tehát nincs kimélve és eddig tökéletesen ment. Nincs vele semmi gondom. -
Neylon
tag
van vkinek újabb tapasztalata?
-
Gismo
addikt
up
-
Gismo
addikt
köszi!
-
Gismo
addikt
A tesztben szereplő Macron és SeaSonic mféle? Mit tud?
-
Gismo
addikt
Nekem ''300W''-os DISPLÁLY (valami Codegen utánzat akar lenni!) van és nagyon jól megy! A feszejek egy pcits ingadoznak, halk és a mostani gépet simán viszi! Mi kell még? Azér egy újabb szériás 400W-os Acorp-ra is kiváncsi lennék.
-
Thom!
veterán
Chieftec HPC360 mennyire hangos??
-
Neylon
tag
van vkinek ilyen tápja?
-
Neylon
tag
régen irtam ebbe a topicomba, és képzeljétek még mindig nem égett le a tápom, pedig azota már jó sok áramszünetet megért.
-
Bass
addikt
Nem kell pánikolni nem olyan vackok ,nekem is volt és jó pár havernak van,vol ilyen táplya egyiküknek a szemem láttára ment tönkre bekapcs majd fehér füst de semmit nem tett tönkre ennek egyébként elöjele is volt mert kb 1 hónapig a gép csak töbszöri gombnyomásra indult el 300w-os volt,az enyém is ,egy másik ismerösöm 950-es athlon óta használja úgy kb 2;2.5 éve nemtom pontosan mikor vette és még mindíg megy.Igaz hogy egy 300-wos táb nem bírja a tesztekben rádobott 500w-ot de nem is kell neki az csak egy plusz jó lenne úgyhogy az olcsó kategóriában még ő a király és akinek nincs pénze jobbra csak 8000 egy ház+táp kombóra az ne rágodjon rajta,Amúgy a 300w-oscodegen tápokat hamisítják és lehet hogy a selejt abból kerül ki
-
Neylon
tag
marcee ez egy egész korrekt gép..
-
marcee
addikt
Kedden hívtak egy zsír új, boltban összeszerelt gép telepítéséhez.
Konfig:
P4 2666/533 + intelhűtő
Abit BH7-E
512MB Hynix 333MHz
80GB Seagate 7200.7
Ati R9200SE 128MB
52x lg cd-rw
52x LG CD-Robbantó-ROM
Codegen 300W
....
Mondtam nekik, hogy a konfigra 1+2 a gari, de ha nem akarnak azzal szarakodni, akkor a hibás genius bill.-tel együtt a tápot is cserélni kellene. Egyébként stabil volt kb. 3 órát futott míg végeztem, és a feszültségek is majdne rendben voltak. Egy nyáron összerakott konfig, amibe félreértésből 400W-os codegen került, sokkal durvábban dobálta a feszeket. -
Neylon
tag
hi! szerintetek mennyi arra az esély hogy beszar a tápom? 3 hónpja vettem a gépet idáig no problem.
-
dwiki
senior tag
Szerénytelen és nem éppen mérvadó véleményem szerint kissé túl van lihegve ez a
táptéma...
Manapság az emberek nagy többségnek van gépe, de csak azért mert szükséges, és nem
azért mert ''számítógépb*zik''.
Na most ezen emberek megveszik az ''alapházat'', ami mondjuk többnyire Codegen, vagy
egyéb még kevésbé márkás ház/táp.
(Eleve elôre összeszerelt házba nem sürün találni márkás tápot...)
Na most ezen emberek azt sem tudják mi az a ''táp''...
(Sôt bizonyára olyan is akad közöttük aki e szó hallatán tyúkeledelre asszociál)
Akit mondjuk komolyabb érdekel a gép, és mondjuk ''szakmai'' lapokat, fórumokat
olvasgat, csak az ''tudja'' hogy a táp is fontos dolog...
És egyszerüen nem hiszem el, hogy az átalagemberek gépe mind elszáll...
Ha így lenne, mindenki reklamálna, és egyszerüen nem gyárthatnának szar tápokat.
Másrészt teszem azt megveszi az emberke az összeszerelt leragasztott gépét, ki se nyitja
és teszem azt elszáll... Ez esetbe él a garancia, mert élnie kell...
Na most ha minden ilyen gép elszállna (vagy nagy többségük), akkor nem érné meg a
kereskedôknek összeállított - ''noname'' - gépeket árulni...
Persze biztos nagyobb az esélye a Codegen elszállásának mint a Chieftecnek, ezt nem
vitatom.
De egyrészrôl az sem jelentôs - mármint a Codegen elszállások száma -, másrészrôl azért
elszállt Chieftec-rôl is hallani...
Valszín? nagyobb az esélye, hogy autóbalastben meghalsz, mint hogy elászáll a
Codegened.... (Magyarul akár túlélhet Téged- hú de morbid -...)
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
Hi! a multkor amikor volt az a zivatar február 8-án+ multkor az az ónos eső: 1 hónap alatt 10x ment el a faluban a villany és tulélte a gépem, pedig mindig ment, sőt ahogy visszajött a villany azonnal ujra bekapcsoltam, aztán megint elment az áram. És láss csodát semmi baja.
-
Integra
titán
hi, sajnos nekem ez a tapasztalatom, és ezt senki kedvéért nem fogom megváltoztatni
én is használtam vettem egy 340W-es pfc-s 1 ventis csifteket (11ezerért), de nem féltem mert csiftek, nagyot nem hibázhattam
borzasztó hogy nagyon sokan a tápon spórolnak, pontosan ott nem szabad!!
és ezt most mondom mindenféle anyagi vonzat nélkül. inkább lemondok 512 ramrol mint hogy egy komplett cuccos menjen tönkre, azért nem vállal senki garit
lehet hogy neked semmi gondod nem lesz.
de haverok akiknek leégett a gép egy áramszünet és áramingadozás miatt...
rájöttem én is, hogy egy megbízható jó gép a tápnál kezdődik, alfája és omegája -
Neylon
tag
Hi! nekem 420W Codegen tápom van. lehet hogy egyik nap csak ugy spontán szénné ég a gépem csak azért mert Codegen tápom van? ennyire azért nem lehet szar. nekem nem volt 15 rugom ''márkás'' tápra amikor 2 hónapja vettem a gépet.
-
Integra
titán
hali,
ennek az az oka, hogy kukába való mind. két barátomnak is új gépet kellett vegyen, mert hazavágta a codegen táp.. sajnos nincsen ezen mit beszélni tovább, ha teheted mihamarabb vegyél egy jó tápot 15 rugóért és soha többet nem lesz vele gond.
ott a melyik táp topic, olvass bele, van segítség benne merre indulj.
nekem acorp tápom volt, hát ez szerintem minden idők egyik legnagyobb LOL tápja, még megvan valahol a garázsban -
Yaye
őstag
Olvasd el ezt a PH! cikket, ha még nem tetted:
Bővebben: link
A codegen 350és 400 wattos cuccok csak egy noname-t tudtak megelőzni a tesztben, és a sok elpukkant táp a valós életben is jól megtépázta a márka renoméját (még ha csupa 300-as lett volna, akkor is). Elsősorban a megbízhatóságukba vetett bizalom roggyant meg, és ezen az sem segít, ha a mostaniak már pfc-sek, szagosak, és zenélnek.
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
no comment?
-
Neylon
tag
HI emberek! Rengeteg helyen olvastam hogy milyen sz@rok a Codegen tápok. Nekem ilyenem van és no problem. Mi az alapja ennek rossz véleményeknek? annyiról hallottam hogy a C 300W tápok selejtesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Lian Li GALAHAD II LCD Kijelzős vízhűtés!
- be quiet! DARK ROCK PRO 5
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest