- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Ahogy írtam feljebb, a DTK tápokra eddig nem mondtak igazán panaszokat, ahogy én láttam. De bármelyik elromolhat akármikor. Jónak kell lennie szerintem, én egy 400-on gondolkozom, de mér nincs 12cm-es DTK táp...
#34: Ártani nem árt :) (De nemtom, hogy megérne-e nagyon sok pénzt. Nekem nincs ilyenem.)
[Szerkesztve] -
AceTom
aktív tag
A DTK tápom nem elég, soxor újraindul a gép, és nem is mindegy, hogy hogyan kötjük rá az eszközöket... ha a HDD nem külön ágon van, be sem bootol, márpedig csak 2 külön ág van benne. :(
És valóban, nem ismerek annyi DTK tápot, viszont nem én vagyok az egyetlen, aki elégedett vele. Olvastam rendes újságban is, meg itt a PH! tesztben is ha jól emléxem erős középkategória volt. És a PH!-n a használok nem mondtak panaszokat rá, nem vitt magával konfigokat, persze ez bármelyikkel előfordulhat. De a lényeg, hogy viszonylag olcsóbb táp ez, és mellé elég jó is. -
AceTom
aktív tag
Az az igazság, hogy főleg az utóbbi időben enyhén túllihegitek a táp dolgot itt a PH!-n. De nem csak én állítom, asszem már egy moderátor, vagy házigazda is mondta. Na mind1, nem akarok kötözködni, és ha lehet ti se tegyétek velem.
Viszont, a topicindítónak mondom, hogy ha még vásárlás előtt állna, akkor vegyen inkább DTK-t. Ugyanis nem sokkal drágább, mégis nagyon megbízható. Nekem most egy 200-as viszi ezt a konfigot, ami már nagy hülyeség, tudom is jól. Nemsokára remélhetőleg le is fogom cserélni egy nagyobbra, de a biztonság kedvéért persze már elég rég óta benn van egy túláram ellen védő nemtommi a gépemben, ami még a nagyon jó tápoknak sem árt sztem. A gyengébbekhez meg kell :) ( főleg ha ilyen elvetemülten használják mint én :U )
De ha épp' csak arra van keret, akkor inkább Codegen, mint egy Vargáné...
Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Subaru topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest