- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Az az igazság, hogy főleg az utóbbi időben enyhén túllihegitek a táp dolgot itt a PH!-n. De nem csak én állítom, asszem már egy moderátor, vagy házigazda is mondta. Na mind1, nem akarok kötözködni, és ha lehet ti se tegyétek velem.
Viszont, a topicindítónak mondom, hogy ha még vásárlás előtt állna, akkor vegyen inkább DTK-t. Ugyanis nem sokkal drágább, mégis nagyon megbízható. Nekem most egy 200-as viszi ezt a konfigot, ami már nagy hülyeség, tudom is jól. Nemsokára remélhetőleg le is fogom cserélni egy nagyobbra, de a biztonság kedvéért persze már elég rég óta benn van egy túláram ellen védő nemtommi a gépemben, ami még a nagyon jó tápoknak sem árt sztem. A gyengébbekhez meg kell :) ( főleg ha ilyen elvetemülten használják mint én :U )
De ha épp' csak arra van keret, akkor inkább Codegen, mint egy Vargáné...
Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest