- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
üdv
nekem is volt bajom ilyenekkel, most megoldódni látszik
sokmindent nézek van aminek elég eszement kódolása van és ahhoz bizony kellhet az ace mega
én ezeket csinaltam:
felraktam ace-böl amiröl ugy gondoltam hogy kellhet, aztán felraktam erre rá a kötelezöket (xvid, divx6, ffdshow) aztán zoomplayerrel rendberaktam a dolgokat abba van fasza filter regiter/unregister és most mindent úgy játsz le ahogy szeretném
amugy a többi player sztem nem nagyonwmp-ben sokaig volt hogy égvilágon semmit nem játszott le csak fekete kép
most spec a wmv-vel van bajom, a wmv3-at a WMVideo Decoder DMO akarja dekodolni, de azt valahogy hülyé csinálja, mert be-be gyorsulffdshow-ra rakom akkor emg beragad egy képkocka mindig.
mindig a msoft-al szopik az ember
amugy winreinstall elött a zoomplayer filter kezelőjét ajánlom, unregister mindenre... a fileok attol még ott maradnak de nem tudja őket használni semmi (mármint a kodekeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest