Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem rosz boss ez. Bár s videómba még lehet szidzam de azóta sokat tanultam.
Egy igazi spamelős boss, és mivel csak varázsokni tud persze hogy nyomja. De ha kiismered, lehet látni mit miért mikor csinál. Megvan az idő tölteni és nem csak az oszlop mögött.Én azt mondom 2boss van amit nagyon tultoltak de ők is kezelhetőek csak ott a legkönyebb meghalni, de majd beszélünk róla ha odaértél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- DXRACER Prince L gamer szék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő