Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
hat egy budos rohadt esemeny nem volt
pedig pentek van. neztem hogy folyamatosan keresi a radiofrekvenciakat. de nuku esemeny. Viszont. En nemnormalis barom birka gyogyos idioa allat en hulye leszedtem kartyarol az 1.2-ot azt amivel jo volt amikor eljottem cns-tol hazaig jo is volt tenyleg, de mivel 1.2-nel 1.1-es eszter pittyen eggyet mikor esemeny lesz kanyarodas stb utana eltelik 3-4 mp es utana mondja eszter hogy mi a stajsz. szoval emiatt a 3-4mp-es keses miatt visszaraktam egy oktoberi 1.1-et es megint lagol. Szoval en szurtam el. beszeltem xy-al nem lenyeg a neve es o aztmondja amit mar egyszer en is olvastam valahol (asszem gipsz irta valakinek de nem tuti) hogy registry-be beleir primo. es mivel romfrissites utan 1.2-volt fent gondolom azt irta be vhova registry-be masik szoftnal mar ezt a jelenseget produkalja, esetleg meg a sys.txt-t mondta hogy nem megfelelő és lehet azert is.
na mind1 hetfon ismet beugrom vagy kollegam a kszulekkel
vegulis jo ido van futenek naluk kedvesek is
es gipsz is torzsvendeg ugytudom 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pedig pentek van. neztem hogy folyamatosan keresi a radiofrekvenciakat. de nuku esemeny. Viszont. En nemnormalis barom birka gyogyos idioa allat en hulye leszedtem kartyarol az 1.2-ot azt amivel jo volt amikor eljottem cns-tol hazaig jo is volt tenyleg, de mivel 1.2-nel 1.1-es eszter pittyen eggyet mikor esemeny lesz kanyarodas stb utana eltelik 3-4 mp es utana mondja eszter hogy mi a stajsz. szoval emiatt a 3-4mp-es keses miatt visszaraktam egy oktoberi 1.1-et es megint lagol. Szoval en szurtam el. beszeltem xy-al nem lenyeg a neve es o aztmondja amit mar egyszer en is olvastam valahol (asszem gipsz irta valakinek de nem tuti) hogy registry-be beleir primo. es mivel romfrissites utan 1.2-volt fent gondolom azt irta be vhova registry-be masik szoftnal mar ezt a jelenseget produkalja, esetleg meg a sys.txt-t mondta hogy nem megfelelő és lehet azert is.
na mind1 hetfon ismet beugrom vagy kollegam a kszulekkel
vegulis jo ido van futenek naluk kedvesek is