Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elolvastam a manualban a specifikációkat. Az alaplap eleve 333MHz-ig kezeli a DDR-eket és single channel.

A notebook.hu-nál DDR2-őt pakoltak bele, ezt már egy új szerzemény tesztprogrammal meglestem, ami a honlapon így van feltűntetve: ''512MB DDR2-533''. Ezt nem értem... Csak akkor lesz 533-as sebességem (amit a RAM tud), ha kihasználom a 128bit ram kontroll-t, tehát pakolok bele mégegy ugyanilyan modult? Vagy hogyan lesz nekem a 333-as RAM-modulból 533-as? Egyébként a manual nem szól 128bit-es kontrollról, tehát nem tudom, tudja-e egyáltalán az alaplap.

Az 1x231MHz FSB-t akkorsem értem, 533Mhz helyett hogyan lehet ez? Hogyan tudom beállítani, megváltoztatni, bármi...?

A proci nekem is csinált ilyet, a windows gagyizik,énis asztali célokra használom, erre RihgtMark progi is megfelel, akár azt is be tudod álítani,hogy mindig a maximumon pörögjön a proci!
    A ramodat viszont nem értem, olyan mintha még az első kiadású DDR1 rammal lenne szerelvea clevod, ahol az alaplap buszrendszere 333MHz!
    Bár aztán lehet hogy neked van igazad, nekem az everest home 533MHz-t irt!

Új hozzászólás Aktív témák