Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
ggeleven #3586 üzenetére
jaja szezononként több ezer szerintem összesen.
na wiki meg videok alapján:
haste a ballonosok kedvence lesz másra nem igazán jó tripla sebbesség szimpla sebzés,de csak th10 upgradelhető.földrengés.szerintme hazsontalan amx ha 1 lövés marad a th.n akkor viszont ha felhuzod és 8 db lerombolja a th.t magába mert hat rá%osan akkor nagy cumoka lesz....
a poison talán a leghasznosabb. aq és cc védelem ellen elméletben már a lvl1 is simába nyirja a wiziket witchet 270 a sebzése.
mindegyikre igaz irto olcso a gyártás én ilyen 400-500 darkra gondoltam de 100as nagyságrend csak 15 perc alatt készülnek el és a poison az 15 másodpercig tart a rengés x4es damage a walls.ra azt nem találtam még meg hogy müxik....
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest