Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernusz
csendes tag
Köszönöm az információkat és örülök hogy kiderült a dolog
GG -
Infernusz
csendes tag
Hali!
CoD4-es CB szabályzatról szeretnélek titeket faggatni a perkeket tudom meikeket lehet:
-Bandoiler/+ammo/
-Stopping Power/erősebb sebzés/
-Seep Impact/hatékonyabb falon átlövés/
Fegyverek:
-Sniper
-M40A3
-R770
-Assault
-Azt hiszem az összeset
-Sub machine gun
-Ak74u
-Mp5
-Többit nemtudom hogy lehet-e
-Light machine gun
-Egyiket sem tudommal
!!Nos amit nem tudok hogy különböző fegyverekre lehet-e red dotot szerelni engem csak ez érdekel!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Vennék egy origit (cod2). de nemtudom, hogy van-e regelve cb-re, és az illető se tudja, akitől venném. Feleslegesen meg nem akarok pénzt kidobni, ezért biztosra mennék. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megtudni, hogy van-e cb-re regelve a kulcs?Üdv!
-
J3richo
tag
Nem találtam clanbase topicot a prohardveren, hát gondoltam nyitok akkor egyet. Azért kerestem, mert szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy mit kell tenni olyankor, ha egy cod4 kulcsával regisztrált ember (én
) el akarja adni a szoftverét. Szóval én most beléptem a profilomba és megváltoztattam a guidom másra azzal a kommenttel, hogy mert el akarom adni. Már más is a kód a cod4 guidomnál. Akkor most már el is adhatom a cod4-em úgy, hogy nem lesz belőle probléma?UI: Én már egyáltalán nem is akarok cod4ezni >_>
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy van vagy nincs ezt neki kell tudni!! Szóval ha a CD kulcsával nem regisztráltatta magát CB-re akkor nincs regelve![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor igen?