Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Én az 1-től kezdve mindegyikkel játszottam.
A 4 még a hagyományos, nem hexagonális térképet használja. A 4 anno a tökéletes mestermű volt, neten rongyosra játszottam on-line. Az 5 multiban pl. már használhatatlan.
Ez a mod a sima 4bts-hez hozzáad egy csomó egységet, épületet, technológiákat, vallásokat, térképen nyersanyagokat és persze új izgalmas és akár sokkal nagyobb térképeket. Ad még más társadalmi módokat (bővített), ami már a civ5-höz nagyon hasonló. No és persze eközben megőrzi a 4 játszhatóságát és alapjait, ami sokkal de sokkal rugalmasabb az 5-nél.
Egyedüli hátránya ennek a mod-nak, hogy kicsit erőforrás igényesebb, mert sokkal több minden van benne.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Ally
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest