Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kohinor
újonc
Köszi mindenkinek!
-
Kohinor
újonc
válasz
soma314
üzenetére
Azért számít, hogy tudjam ütemezni. De alapvetően igazad van, ha elsőre nem sikerül elmegyek még egyszer.
Az, hogy a CCNA önmagában mire elég, igazából nekem most nem releváns. Nem tervezek hálózatos pozícióban dolgozni, viszont szeretnék egy átfogó rálátást a területre. Ehhez gondoltam egy jó mérföldkőnek a CCNA-t. Ha jól értem te most ezt meg is erősítetted, hogy erre kiváló ez a vizsgaanyag.
A távlati cél egyébként az OSCP.
@@tco@
Köszi szépen, így számolok. -
Kohinor
újonc
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, illetve érdekelne a véleményetek:
Olyasvalakinek aki soha nem dolgozott hálózatos pozícióban körülbelül mennyi idő lenne felkészülni CCNA vizsgára a hivatalos oktatóanyaggal? Előre is elnézést a moderátoroktól, láttam, hogy sokszor volt ez már kérdés, de ha jól tudom idén kicsit változott a rendszer, ezért nem tartom relevánsnak az ezzel kapcsolatos 2012-es kommenteket.
Az egyetemen volt fél év hálózatok, de ennyi, mezei programozóként egyéb tapasztalatom nincs e téren.
Szóval érdekelne, hogy napi 2-3 óra készüléssel ez mennyi időt venne igénybe a fenti paraméterekkel.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Chrome
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok