- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruby88
csendes tag
Teljesen kezdő hálózatosként megéri megtanulni programozni pythonban (hálózatot)? Vagy csak L3-as szinten van értelme?
Egyébként nem a nulláról indulok, mert Javában tudok (annyira, mint amennyi elég volt az 5ös szakmai érettségihez, szóval csak alap, de legalább van valamennyi közöm a programozáshoz)
-
ruby88
csendes tag
ahol nem csak*
-
ruby88
csendes tag
Ez egy régebbi hozzászólás, de ennyire rossz lenne a 2nd line supportos munka? Légyszi letudjátok írni, hogy miből áll egy átlagos napja egy ilyen szakembernek? Vannak ilyen monitorozó programok, azokat kell figyelni folyton és ha van valami hiba, akkor el kell hárítani? Pont most jelentkeztem ilyen állásra
-
ruby88
csendes tag
Ha van itt olyan, aki hálózat mérnökként vagy hasonló pózícióban dolgozik a Vodafonenál, tudna írni nekem privátot, kérem?
-
-
ruby88
csendes tag
Értem. Láttam sokan dolgoznak a BT-nél. Oda van esélyem bekerülni érettségi után, erős angol nyelvtudással? Például Service Support Engineernek. Jelenleg rendszerüzemeltető OKJ-t tanulok középiskolában. A Cisco Networking Academy programban van benne az iskola. Plussz CBT Nuggetsből, hasonlókból is tanulok.
-
ruby88
csendes tag
Ezek a teszt kérdések, amik vannak a learncisco.net-en, a CCNA vizsgához, azok azok, amik a vizsgán előfordulhatnak?
-
ruby88
csendes tag
Köszi a válaszod! Írtam egy privát üzenetet.
-
ruby88
csendes tag
Köszi szépen a válaszod.
-
ruby88
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hol kezdjem el a karrieremet, miután leérettségiztem és megszereztem a rendszerüzemeltető OKJ-mat? CCNA Introduction to networks-ot csináljuk jelenleg az iskolában, szóval itt szerzek némi tudást a hálózatokról, emelett Jeremy Cioara CCNA-s videóit nézem (valahol azt olvastam, hogy talán jobb lenne mást nézni, mert ez viszonylag régi, de nekem ez tetszik). Szóval tudtok jó munkahelyet ajánlani majd? Menjek valami multihoz helpdeskesnek, vagy hogy kezdjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest