- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruby88
csendes tag
Teljesen kezdő hálózatosként megéri megtanulni programozni pythonban (hálózatot)? Vagy csak L3-as szinten van értelme?
Egyébként nem a nulláról indulok, mert Javában tudok (annyira, mint amennyi elég volt az 5ös szakmai érettségihez, szóval csak alap, de legalább van valamennyi közöm a programozáshoz)
-
ruby88
csendes tag
ahol nem csak*
-
ruby88
csendes tag
Ez egy régebbi hozzászólás, de ennyire rossz lenne a 2nd line supportos munka? Légyszi letudjátok írni, hogy miből áll egy átlagos napja egy ilyen szakembernek? Vannak ilyen monitorozó programok, azokat kell figyelni folyton és ha van valami hiba, akkor el kell hárítani? Pont most jelentkeztem ilyen állásra
-
ruby88
csendes tag
Ha van itt olyan, aki hálózat mérnökként vagy hasonló pózícióban dolgozik a Vodafonenál, tudna írni nekem privátot, kérem?
-
-
ruby88
csendes tag
Értem. Láttam sokan dolgoznak a BT-nél. Oda van esélyem bekerülni érettségi után, erős angol nyelvtudással? Például Service Support Engineernek. Jelenleg rendszerüzemeltető OKJ-t tanulok középiskolában. A Cisco Networking Academy programban van benne az iskola. Plussz CBT Nuggetsből, hasonlókból is tanulok.
-
ruby88
csendes tag
Ezek a teszt kérdések, amik vannak a learncisco.net-en, a CCNA vizsgához, azok azok, amik a vizsgán előfordulhatnak?
-
ruby88
csendes tag
Köszi a válaszod! Írtam egy privát üzenetet.
-
ruby88
csendes tag
Köszi szépen a válaszod.
-
ruby88
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hol kezdjem el a karrieremet, miután leérettségiztem és megszereztem a rendszerüzemeltető OKJ-mat? CCNA Introduction to networks-ot csináljuk jelenleg az iskolában, szóval itt szerzek némi tudást a hálózatokról, emelett Jeremy Cioara CCNA-s videóit nézem (valahol azt olvastam, hogy talán jobb lenne mást nézni, mert ez viszonylag régi, de nekem ez tetszik). Szóval tudtok jó munkahelyet ajánlani majd? Menjek valami multihoz helpdeskesnek, vagy hogy kezdjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest