- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulok
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még itt, valószínűleg ezerszer megválaszoltátok már a következő kérdést, de ne haragudjatok , hogy én is felteszem. Szóval megtetszett ez a hálózatos téma egyetemen egy félév alatt, mondanom sem kell nem sok mindent tanultam, de legalább megízleltem.A tudásom körülbelül: TCP/IP, OSI modell különböző rétegeinek feladata felületesen, gyakoribb protokollok helye a modellben meg némi fogalom a működésükről, és a http://www.subnettingquestions.com/ kérdéseire meg tudom adni a választ
. A kérdésem az lenne konkrétan, hogy bár tudom, hogy nagy hátrány hogy élőben semmiféle komolyabb eszközt nem láttam, de sikerülhet-e az ICND1->ICND2 út 1 év alatt.
Természetesen úgy, hogy az ismereteket is megszerzem, mert tudok az egyszerűbb módról is, de az nem érdekel. A tervem beszerezni a Wendell Odom féle könyveket amiket elolvasva remélhetőleg megszerzem az elméleti hátteret. A gns3-mal tervezem a gyakorlati részét gyakorolgatni, de arra is szívesen veszem az ötleteket az ennek a szintnek megfelelő gyakorlati feladatokat!Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest