- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
CCNA képesítést akarok szerezni, erről lenne pár kérdésem. Mivel munka (24/7 műszak) mellett csinálnám, ezért érdekelne, hogy távoktatás keretében, vagy saját magam fel tudok-e készülni rá, vagy mindenképpen tanfolyam kellene? Ha mégis van távoktatás, akkor hol? Nézegettem tanfolyamárakat, még ezt is kibírnám, de félek, hogy a folyamatos műszak miatt nem mindig lenne rá időm (a CCNA lenne a kiugrási lehetőség a műszakozásból
). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.
FecoGee
crok