-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire szabad ilyet kerdezni, de CCNP (ENCOR + ENSDWI), Python, CCNP SCOR folyamatban, hobby szinten etikus hackerkedes/pentesteles. Igy nagyon leroviditve, durvan milyen fizetesre lehet szamitani? Videk + Pest -
törölt tag
válasz
suomalainen #15560 üzenetére
Rendben, ezt felvestem. A CCNA-re PacketTracerrel gyakoroltam, ha nem csal a megerzesem ide az mar keves lesz. GNS3 iranyba induljak el szerinted, vagy ?
Koszonom segitsegedet!@tco@ (#15557): Koszonom a valaszodat. "... az ugy is valaszt ha muszaj": Ez ram vonatkozna, vagy a munkaltatora?
-
törölt tag
Santos, O: CCNP and CCIE Security Core SCOR 350-701 Official (Official Cert Guide)
Eppen uton van ez a kis konyv. Esetleg valakinek van tippe, kiegeszitese a konyvhoz, vagy magahoz a vizsgahoz? -
törölt tag
válasz
suomalainen #15555 üzenetére
Nagyon szepen koszonom. Rendben, akkor itt gondolkodok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagyjabol 20 perce tettem sikeres CCNA 200-301 vizsgat.
Abszolut palyakezdo vagyok, minimalis informatikai munkatapasztalattal, es 100% self study. Magyarorszagon szeretnek elhelyezkedni es munkatapasztalatot szerezni, illetve tovabbfejleszteni magamat.
Amit meg fel tudok mutatni az Python ismeret, angol nyelvizsga (C) es nagyon kezdo nemet (elsajatitas alatt).
Amennyiben sikerul bejutnom egy allasinterjura es megkerdezik, milyen fizetesre szamitok, mi a realis valasz?
Weblapfejlesztokent dolgoztam mar egy cegnel meg diakkent, de nem tartom realis osszehasonlitasi alapnak (ott netto 200-at kaptam).
Koszonom szepen a valaszokat elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged