- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
Az RFC szerint az EAP keretekben az elso mezo a code, aminek negy kulonbozo erteke lehet. request, response, success, failure, ebben a sorrendben 1, 2, 3, 4. Tehat a code 4 amit latsz egy altalanos uzenet, barmi okozhatja. Az autentikacios folyamatban harom szereplo van. A supplicant, aki a kassza - na o biztosan nem kuld ilyen kodot. A masik az autentikator, aki a te esetedben a switch - tole akar meg johetne is ilyen, de nem tartom valoszinunek, mivel o csak adogatja jobbra-balra a kereteket az adatokkal, de o maga azon kivul, hogy EAPOL -ra ugrik, sokat hozza nem tesz a parbeszedhez. A harmadik szereplo az ISE, aki donti el, hogy mi legyen a valasz. En elso korben ra fogadnek, hogy tole jon az EAP code 4.
Tudom, azt irtad, hogy az ISE es a switch szerint minden sima ugy. Azert en raneznek egy span porton arra az ISE szerverre, hogy nem-e onnan indul el megis ez az EAP hibauzenet. Illetve a switchen volt:
debug authentication
debug mab all
?"Ezek a cuccok mindaddig megtartjak az ip-t, amig ujra nem installaljuk oket. "
Ha van beallitva DAI vagy ip source guard, akkor a switchnek ehhez lesz egy-ket szava... tudom, ez nem relevans a MAB problemadnal, csak ugy eszembe jutott.
-
mrots
junior tag
válasz
lorcsi #16688 üzenetére
Amikor a BME-n tartottam labort, fizikai cuccokkal csinaltam - mondjuk a virtualizacio meg nem volt akkora, mint ma. Ma mar megvalogatom, van amikor fizikai labort epitek, van amikor full virtualis, de leggyakrabban a ketto kevereke. Mondjon barki barmit, de ha kivitelezheto es gazdasagos, en jobban szeretem a fizikai dolgokkal valo tanulast es kiserletezest.
-
mrots
junior tag
válasz
Proci85 #16653 üzenetére
Amikor en ebben utaztam, akkor az en kedvencem a VWIC-2MFT-E1 es a G703 WIC-ek voltak. Sima utp kabel elegendo crosslinknek, csak a labak vannak mashogy kotve. Erdekes volt az idoresekkel szoszolni, "tobb" parhuzamos kapcsolatot egy droton kialakitani es hasonlok. Laborban tanulashoz teljesen jo volt. 1841-ben mondjuk voice modult szerintem nem fogsz hasznalni, mert nincs PVDM slotja. Legalabbis ugy 15-20 eve amikor ezek a technologiak mentek akkor kellett meg PVDM. Ezeket a kartyakat szerintem apropenzert tudod ma beszerezni. Egy idoben en is bevasaroltam ebayen, aztan elhalt a technologia, elhalt az erdeklodes is. Szerintem ma mar nem is emlekszem semmire az egeszbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest