Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
válasz
f_sanyee
üzenetére
Hello!
Igen amazonra dobott ki talalatokat, csak gondoltam meg erdeklodom, hogy itt a kozelben (BP) lehet e kapni valami konyvesboltban.
Azt tudom hogy a CCNA vizsga angol. Csak egyenlore felkeszito anyagot gyujtok hozza, atporgettem az Explorationt (online angol) hat eg es fold a ket tananyag.Erdeklodtek tobben is a ccna sec utan, ha valaki elvegezte az leirhatna a tapasztalatait, mivel csak het fejezet azthiszem.
PTben nem mindent lehet megcsinalni, pl EIGRP authenticationt, ha esetleg nincs penzem eszkozre, mivel baromira draga lenne nekem egy sajat labort felallitani gyakorlas celjabol. Mit tudnatok ajanlani? Igazabol valami szimulacios program erdekelene... Ha van ilyen. PT-n kivul semmi mast nem hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Apple MacBook
- Autós topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok