- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Nem gond, lassan oktatni is tudom már a route-t, egyszerű mint a logaritmus
tusi_: azért tudom, hogy mi van a könyvben, mert már sokadszorra olvasom és a 140 oldalas összefoglalóban a tartalomjegyzéket volt időm nézegetni, mert ott is kellett javítani, meg az oldalszámozással szívtam nagyon sokat. Most, hogy meg van a kis magyar irományom, hamarabb átfutom a témákat. Minden nap, amikor dolgozok, nyomatok valami LAB-ot, amit figyelmetlenségből minden egyes alkalommal elrontok és nekiállok megkeresni a hibátÁltalában sikerül, tanulok vele sokat. De vizsga előtt mindenképpen átolvasom még legalább 2× a CCNP ROUTE OCG könyvet, mert mégis részletesebb, mint az enyém...amúgy route-reflektor, nat-pt, MP-BGP, stateless autoconfig, ilyesmik nincsenek a ROUTE könyvben sem!! Remélem, hogy IPv6-ból minél több kérdést kapok majd, mert abból jó vagyok (bár a lehel téres témánál nem ez derült ki
)
És igen, dobjuk össze a pénzt egy amcsi útra, hogy kimenjünk ,megkeressük a hucabyt és addig üssük, míg vissza nem adja a semmitérő könyvének az árát + repjegy árát első osztályra, mert szégyen, amit ő könyvnek mer nevezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest