- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
suomalainen #15617 üzenetére
Valóban "enyém" a reread-es story. Szóval engem nem kell meggyőzni mennyire lehet bug-os az IOU, mennyire lehet bízni a script-es javításban.
Annyiban izgalmas a dolog, hogy reread-et csak akkor kérhetsz, ha reread nélküli eredményed is közel van a sikerhez. 1000 dolcsi, amit csak akkor kapsz vissza, ha eredményes a reread (vagyis sikeres a vizsgád). Szóval nem kevés kockázat.
De pont ez is afelé mutat, hogy a vizsga letétele nem kevés áldozatot kíván (és ebből szerintem az anyagi a legkisebb áldozat) ezért sem értem a "kecskepásztoros" kijelentésed. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
suomalainen #15617 üzenetére
volt egy CCIE Webinar pár hónapja az új verzió kapcsán. Hangzottak el érdekes dolgok. Állítólag alap dolgokat fognak kérni az SD dolgok kapcsán, illetve alap scripteket stb. Mert kimondott tény hogy ez nekik is új irány. Én erre nagyon kíváncsi vagyok. Holnaptól nyitva a brüsszeli labor, Beijing már 1-je óta nyitva van. Jöhetne már valami tapasztalat és beszámoló
Az újraszámolós sztory soma314-é (én úgy emlékszem legalábbis), és az volt a pletyka anno hogy a reread 1%-ban sikeres, a többi esetben kidobott pénz. De ki tudja, mi a valóság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest