- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Egyáltalán nem ugyanazt jelenti ma a linux mint 20 éve. Meglehetősen szép és modern GUI-k és DE-k vannak hozzá, milliószámra. Nincs kifejezett Win utálat (mindenre van JÓ alternatíva, én pl. a Visiót se szeretem mert néha borzasztó nehézkesen működik, draw.io ha valami gyorsan kell mert 100% kényelmesebb) csak nem tartom effektívnek a működését. Én pont fordítva vagyok a dologgal: ha valamire mindenképpenkizárólag Win kell akkor VirtualBox + Win10 - legális kulccsal (persze még az se kéne.. és nem warezre gondolok).
Lehetne powershell-ben is mókolni.. GNU cuccokat telepíteni.. nem fogok, számomra - és a szakma magja számára is - egyszerűen értelmetlen/kényelmetlen/etc. Ennyi ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest