Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Köszi
Kb amit Cyber_Bird leírt meg is adta a választ.
Associate szint tehát a belépő szint.,Szintén van Professional illetve Expert szintje csak CCDP/CCDE néven fut. Ez az egyetlen azt hiszem ami így van elnevezve. Többi mind CCNA/CCNP/CCIE és az irány neve pl.: Security, Wireless, Data center.(#14709) Cyber_Bird :
Igazából többször is felkértek cégen belül, hogy ne csak WAN szolgáltatás nyújtsunk az ügyfeleknek hanem belső szolgáltatást is, és meg kellet tervezni, dokumentálni, leülni velük beszélgetni, elvárás stb és úgy voltam hogy hell yea érdekel a téma és ha már néha-néha csinálom akkor megpróbálkozok egy ilyennel. Egyedül a Wireless illetve a Collab design (illetve maga a technológia) volt idegen (azokra külön team van) de a többit öröm volt olvasni -
Cyber_Bird
senior tag
CCDA, a Design szekcioja a cisconak.
IGazabol ahhoz ad egy keretrendszert, hogy hogy kell/erdemes tervezni halozatokat, mire kell odafigyelni, stb.Illetve azert belefolyik abba is hogy a teljes elettartama alatt hogyan kezeld a halozatot.
Szerintem ez inkabb kisebb cegeknel hasznos, mert egy nagyobb cegnel erre a lifecycle managementre kulon team van, es a network designernek nem igazan kell belefolynia, eleg ha megerti, de az meg ugyis egyedi a cegeknel, hogy hogy van megvalositva.Szoval kicsit felemas nekem ez a CCDA, legalabbis amikor en csinaltam akkor meg nem tudtam igazan hovatenni.
Lehet azota valtozott az anyaga, nem neztem, de a CCDP a kovetkezo szintje mar talan valamivel gyakorlatiasabb, bar ott is van boven elmelet, de abban tobb hasznosat talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest