- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Intel találgatós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát azért ez erősen DRP teszt/cégméret/hálózatméret függő. Az előző munkahelyemen pl. mindenki be volt (van) vonva aki él is mozog, és akad munka bőven a ccna-nak is. Meg nem mondom fejből hány lépés volt egy drp teszt, de rengeteg apró lépés és task volt benne, no meg a szaktudás szintjétől függetlenül képben kellett lennie az összes érintett csoport (telco, szerver, storage, alkalmazásgazdák, stb..) összes emberének. Ritka is volt a sikertelen DRP teszt mint a fehér holló...
Ha magára a DRP mint végrehajtási és egyéb dokumentáció összerakására és tervezésére gondolsz, akkor persze jogos, de én direkt "tesztet" írtam, tehát azt az évi X db alkalmat, amikor tervezetten le van tesztelve az előbb említett DR terv, minden cullanggal együtt, melléduma nélkül ("jajj ezt most épp nem lehet, de amúgy működne ám ha kéne, stb..").
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged