-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
olloczky #13157 üzenetére
nem szabad elfelejteni, hogy az expert vizsgáknak nincs előfeltétele (szerintem sajnos): nem kell hozzá sem valid, sem lejárt professional vagy associate tanúsitvány.
a Világ meg nagy, az emberek meg sokfélékez meg expert, de design-ner vizsga, amit nem tudom pontosan hogyan zajlik, de úgy tudom elképzelni, hogy kevésbé gyakorlatias mint a IE vizsgák laborja, ezért azt feltételezem (lehet hibásan) hogy könnyebben lehet braindump-olni is
a baj az, hogy megint azok szenvednek mindettől akik kemény munkával készültek a vizsgájukra, illetve azok akik kemény munkával szerezték meg és minden ilyen botrány nyilván csökkenti a vizsgájuk elismertségét
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest