-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
FecoGee #13156 üzenetére
Hat ez kemeny. A srac aki ma ment volna a vizsgara legkozelebb aug 29.-en mehet. Azert ez 3,5 honap csusztatas, atszervezni a tanulast, megbeszelni a melohelyen ujra...
Pont tegnap nezegettem az idopontokat mert lassan ki kell tuznom a datumot, nem tudom hogy reagalnek le egy ilyet. -
olloczky
senior tag
válasz
FecoGee #13156 üzenetére
Azért ez durva. Ahogy a cikk is írja többen már a repjegyet és hotelt is lefoglalták.. Amúgy nem hiszem, hogy a szövegben említett 200 vizsgázójelölt közül sokan nyúltak volna eme segítség után. Aki idáig eljut és expert vizsgát akar tenni abban szerintem van annyi, hogy saját erejéből akar ezen átlépni (Feco meg is tudsz erősíteni szerintem
). Jó nyílván 1-2 mindig van aki kiskapuzik.. bár lehet túl naiv vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged