Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Ennek egyelőre a fele kínai, adtok itt nekem programot a hétvégére rendesen

PT szerintem elég bugos, nekem félóránként összeomlik a 7-es
A tantermi gépeken 6.3 van, minap megcsináltam minden beállítást az említett hálózaton, de nem akart átmenni az ICMP
Kiderült, hogy a 12 PC-ből 3-nál valahogy eltűnt az IP cím
Statikusan volt megadva és a routerek beállítása utána az volt az első dolgom, hogy megadtam mindenhol a fix címeket
Érdekes módon a maszk megmaradt mindegyik adatlapon. Mivel az is egyedileg kalkulált volt, ,mert 4 alhálóra volt osztva , ebből látszott, hogy nem arról van szó, hogy elfelejtettem megadni, hanem beírtam, csak valamiért elillant az IP mező. -
crok
Topikgazda
Beállíás kérdése de egyébként egy sima 4+ éves laptop 4G RAM + Core i3 elvisz 20+ routert is simán, c7200-at NPE400-al vagy c3725/c3745-öt. Legyen jó IOS meg hozzá jó IdlePC. A itt van IOS is meg kikísérletezett IdlePC is hozzájuk. Én linuxot használok csak de amúgy Win-en is simán megy. QEMU-ba is van gy pici linux hostom fent, amit úgy raktam össze hogy van benne tftp meg ssh szervertől busybox-on át http szerverig minden, tesztelhetsz amit jónak látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok