-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
soma314 #15123 üzenetére
Picit most ráhangolódtam a DNA Centerre és SD Access-re és ez pont az a téma. Gyakorlatilag csak a management plane van kiszakítva az eszközből, elrejti előled a LISP/VXLAN/SGT részt de a motorháztető alatt az megy. Underlay sima routed access IS-IS vagy OSPF alapon amit nem látsz, overlay meg nyilván a user traffic.
QoS-sel kapcsolatban jó viszont a cucc, mert nem kell fejben tartanod hogy melyik hardver hány PQ-t meg thresholdot tartogat hanem azt majd ő lefordítja parancsokra és megcsinálja end-to-end QoS-ben. Végigüti a WLC-n (WMM), switchen (LAN QoS), ISR-en stb. Ez nem elhanyagolható mert egyrészt a Cisco CVD alapján konfigurál másrészt te megmondod neki GUI-n hogy mondjuk a youtube az szemét forgalom és ő minden platformra megcsinálja hozzá a konfigot.
Szerintem ez pl. egy hasznos use case. Anno QoS projektnél csak a hardverekkel kapcsolatban sok órát kutattam a limitációkról meg lehetőségekről, CVD stb.Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest