Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
válasz
józsi9995
üzenetére
kérdezni se szabad ?
meeting-ek ugye , nem találkozók megbeszélések, vagy inkább scrum ?a rövidítéseket , mozaikszavakat szokták használni angolul általában, mert az egyszerűbb mint magyarra lefordítani és úgy rövídíteni de nem jó átesni a másik oldalra.
Kezdő vagyok ebben , szeptember óta csinálom egy OKJ-n , aminek a Cisco is része meg sok minden más is.
A netacad.com-ról Routing & switcing 1, R&S 2 , R&S 3-at tanuljuk.
Az anyag jól érthető, bár elég tömény. De itt is a rövidítéseket használja a tananyag , EIGRP meg OSPF pl. nyilván leírják magyarul is mi mit jelent de az angol rövídítést használják és én is azt jegyzem meg.
Nem, nincs angol nyelvizsgám,,,,nem is volt tanultam angolt az iskolákban ahová jártam, hanem különórákon.
Az öregebbek közé tartozom, akik megúszták a nyelvvizsgát
( de majd pótolják -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok