- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaCheTOP
csendes tag
Hali!
Vázolom a dolgokat:
- 1 db epc 3925
- 1 db tplink access point
- 1 db edimax access point
- 1 db 16 portos switch
- 1 db isb 2001 set top boxA 2 access point egymás között dolgozik és osztja a helyi hálót, mindeddig hibátlanul. Viszont amikor bekapcsolom az IPTV-t, elszáll a 2 access point között a kapcsolat. Azt vettem észre, hogy az IPTV hatalmas forgalmat generál az egész hálózaton, amit ki küld az access point wifi részére is, és ettől lehal (több megabit megy fölöslegesen, ping ilyenkor 1300ms, amúgy >1ms). Nem értem, miért nyomja az IPTV a access point wifi-jére a csomagjait?! Helyi hálón minden tökéletes, mert ugye a kábelek jó, gigabites eszközök vannak mindenhon. A set top box-ba nem tudtam belépni eddig, a kiosztott IP-je 192.168.0.20. Az egész hálózat a 192.168.0.x tartományban van. Maszkok: 255.255.255.0 Lehet ez a baj és pontosan ki kellene számolnom? Firmware-t nem találtam se epc3925-höz, sem isb2001-hez. Kérem akinek van építő jellegű ötlete ossza meg velem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest