- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
blattida #6897 üzenetére
En is hasznalom par hete. Semmi kulonos, csendben teszi a dolgat. Tuzfala tenyleg egyszeru, jelez ki es bemeno kapcsolatnal es annyi. REndszerterheles sztem minimalis, netet sem fogja. En el vagyok vele. Virusteszt nem volt, mert nincs honnet packom
Pedig kivancsi lennek, milyen eredmenyeket produkal.
-
M3oH
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6433 üzenetére
Nalam az 5,8 frissites utan veszett meg a CIS. Allandoan frissiteni akart, le is toltott vmit, ujrainditas es kezdte elorol. Diagnosztika nem segitett. Uninstall/reg,pucolas/install oldotta csak meg a problemat. 5,9 frissitessel nem volt most gond.
-
M3oH
addikt
válasz
blattida #6286 üzenetére
Sajnos igy van. CIS2012 nagyon jo lett, de, hogy 1 hete nincs adatbazis frissites az nagyon durva igy 2011ben, megha ott is van ugye a D+. Es tenyleg zavaro a nagy csend. Megertem en, hogy ujitasok kellenek, de ha vmi nem mukodik, akkor vissza a regit, es csiszoljuk tovabb zartan, nem elesben kellene a felhasznalokat "cserbenhagyni"
-
M3oH
addikt
Mas a GUI
NA, de komolyam. En nem vagyok Comodo guru, de par honapig hasznaltam, igy velemenyt tudok rola irni. AV resze sztem nem rossz, es a felho sokat dob rajta, talan a motor felismeresen, meg lehetne javitani + ugye ott a piac egyi legkobb tuzfala. Kicsi hozzaertessel a ComodoIS nagyon brutal vedelem. Proci, mem.hasznalat egesz alacsony, de en ugy vettem eszre, hogy neha, csunyan megporgette a vinyot, es ez miatt belassult a masina. Bar akkor nem volt annyira friss mar a rendszerem. Az biztos, hogy masabb, mint az avast, de nem mondom, hogy rosszabb vagy jobb. A masik biztos, hogy csak harcedzettebb virusvadasznak ajanlot, hozzanemertonek jobb az Avast. Amugy, ha megjon az uj laptopom, esetleges terv nekem is ujra feldobni, es hasznalni.
-
M3oH
addikt
válasz
márNemKereső #6111 üzenetére
Hat ugyerzem ez meddo vita, de azert leirom megegyszer. A Comodonak nem ez a fobeveteli forrasa, csak ezzel is foglalkozik (Amugy van bongeszoje is, az is ingyenes). Valszeg van jo par pro elofizeto is, ami mar nem teszi vesztesegese a dolgot. Amugy meg letoljom, nekem nem kerul semmibe, es a piacon az egyik legjobb tuzfal. Igaz AV reszet nem hasznalom, de az sem rossz kergeto. HA teged ennyire zavar, es felsz a dologtol ne hasznald. Amuigy a CIS is feldob neha ablakot, Facabook csoporthoz invital, ill. a menuben megtalalod, hogy valts PROra felirtatot.
-
M3oH
addikt
válasz
márNemKereső #6106 üzenetére
Lehet, hogy Blattida elkotelezett a Comodo mellett, de nem csak dicseri es fanboykodik mellette, a hibait, gyengei is leirja. Es eleg jol tisztaban van mas viroskergetokkel is. Amugy a Comodonak nem ez a program a fobeveteli forrasa, a nagy lovet nem ebbol teszi zsebre. Az adatgyujtes nem igazan ertem az embereknel, ne legyen neted es akkor senki nem "nezeget". DE amugy szinte mindenki, a szolgaltato, op.rendszer, google, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Diablo IV
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest