Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Riasztó topik
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Szerintem nem érted: nem állítottam egy szóval sem, hogy adatot gyűjtöget. (A DNS kapcsán is csak feltételezés)
Pusztán feltettem egy ártatlan kérdést. Ahogy már említettem, ingyen ebéd nincs. Valamivel mindenért fizetni kell. Mindössze arra merészeltem rákérdezni, hogy a CIS esetében mivel? Adatokkal, reklámok nézegetésével, x nap múlva felbukkanó, "akkor most vásárolj meg!" felszólítás utáni vásárlással vagy mivel?Aki kicsit is gondolkodik, az tisztában van vele, hogy még a linuxok, *BSD-k stb. sincsenek ingyen, egyéb termékek árába bőven beépítik a fejlesztők (már úgy értem: akik hivatásszerűen fejlesztik, nem megszállottságból)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- iPhone topik
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen videókártyát?
- Tudományos Pandémia Klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest