- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Szerintem nem érted: nem állítottam egy szóval sem, hogy adatot gyűjtöget. (A DNS kapcsán is csak feltételezés)
Pusztán feltettem egy ártatlan kérdést. Ahogy már említettem, ingyen ebéd nincs. Valamivel mindenért fizetni kell. Mindössze arra merészeltem rákérdezni, hogy a CIS esetében mivel? Adatokkal, reklámok nézegetésével, x nap múlva felbukkanó, "akkor most vásárolj meg!" felszólítás utáni vásárlással vagy mivel?Aki kicsit is gondolkodik, az tisztában van vele, hogy még a linuxok, *BSD-k stb. sincsenek ingyen, egyéb termékek árába bőven beépítik a fejlesztők (már úgy értem: akik hivatásszerűen fejlesztik, nem megszállottságból)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest