- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Semplar #11378 üzenetére
Hmm, hát ez érdekes, na mindegy, akkor továbbra is csökkentett módban kell indítanom a gépet(eddig is ezt csináltam, is semmiből nem áll), ha azt akarom, hogy ne induljon a CIS. Egyébként az a probléma, hogy ha frissítem a hálókártya driverét normál módban, akkor az esetek többségében megmihálylik a CIS.
Köszi az infót. -
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki árulja már el nekem, hol lehet beállítani, hogy induljon a rendszerrel vagy ne induljon a rendszerre a CIS, én sehol nem látom/találom.
Köszi előre is! -
DRB
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, CFW-t használok, és már másodszor történik meg, hogy ha frissítem a hálókártya driverét, utána a tűzfal nem érzékel hálózatot. Hiába van a listán a hálózat, a tűzfal nem csinál semmit, nem mutat ki/be forgalmat, vagy ha pl. az „Összes blokkolása”-ra állítom, akkor is vígan tudok mondjuk böngészni. A első alkalommal nem volt időm kísérletezni, úgyhogy újratelepítettem a tűzfalat, de szerintem kéne lennie valami egyszerűbb megoldásnak is.
Ha valakinek van ötlete, vagy akár konkrétan tudja mi a baj, akkor ne fogja vissza magát és írja le.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest