- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
etele34 #1562 üzenetére
Ami totális gáz, hogy megbízol egy-egy lapban, aztán jön egy ilyen "csinált" teszt, amitől nekimész a falnak. Mivel értesz hozzá, s pontos adatokat is közreadtak (pl. pont xyz vírust csak az tudja megtalálni..) - mondjuk legalább ennyire fair az újság, az is valami - tisztában vagy ugyan vele, hogy mennyit ér a teszt, de hülyítik a népet, az meg kicsit felháborító. Meg így egyben hülyét is csinálnak magukból az újságnál: felépítenek egy színvonalat a cikkek segítségével, jön egy ilyen, már kezdhetik is újra a munkát..
-
Dr.Én
veterán
válasz
etele34 #1155 üzenetére
Igen van egy olyan benne hogy DHCP-vel kiosztott, bérleti jogy kezdete és vége
Arki Amit nekem ki ir a gép IP-cimet az mindig ugyan az, de a Speed Guide vagy más sebbeség mérő oldal ill. torrent oldalak is mást irnak IP címnek de az mindig ugyan az ha jol vettem észre
Megnéztem haver gépét ott megint más féle képp van a net bekötve, neki at ethernet vezérlőbe be van bedugva ill a padláson van neki egy pici kis feketedoboz
Ráadásul neki semmi nics a tűzfalba beállitva, neki alapbol tölt vissza ill a zöld pipa.És már én is pipa vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Witcher topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest