Hirdetés
- iPad topik
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
choco01
üzenetére
Pár évvel ezelőtt nekem is hasonló volt a problémám. Minden teszt mindig ugyanazzal az eredménnyel zárult, akár hogy állítgattam a tűzfalamat. Egy informatikus ismerősömnek szóltam és mondta, hogy esélyes, hogy a teszt nem is az én gépemet vizsgálja, hanem a szolgáltatónál van egy router ami szétosztja a netet az előfizetőknek és annak a tűzfalát tesztelem tulajdonképpen.
Nem tudom, mennyire volt igaza, de szerintem elképzelhető, mivel itt is az a helyzet, hogy hiába van kikapcsolva a tűzfal, ugyanaz az eredmény. Pedig ez esetben változnia kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest