- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
@matthew@ #7316 üzenetére
Tűzfal és Defense+ is legyenek biztonságos módra állítva. Így csak az ismeretlen programokra fog rákérdezni.
Egyébként feltettem próbaképpen a CIS 6-ot. Elég szokatlan. Angol nyelvvel nincs gond, abszolút érthető (nekem). A külseje csak nekem tűnik nagyon hasonlónak a Nortonéhoz? Kiírja, hogy hány perce lett frissítve, mint a NIS vagy a NAV. Hasonló animációt használ, mint a Symantec terméke, ha a felhasználói felület másik részét akarom megnézni. Telepítéskor is egy körbeforgó animáció volt, úgy, mint a Nortonnál.
Egyébként ha a böngészőmmel (Comodo Dragon) netbankba akarok belépni, nem kellene automatikusan felkínálnia a Virtual Kiosk elindítását? Valahol láttam egy videót, ahol ezt megtette.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest