Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Nincs minden tiltva.
Megpróbáltam újratelepíteni, uninstall után regeditből is töröltem minden comodoval kapcsolatos dolgot (már amit lehetett). Aztán újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.Viszont azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után ugye nem tudom pingelni a routert, de ha várok pár percet, utána már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest