- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Gaming notebook topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Alapból azért keveredtem ide, mert a Comodo feldobott egy riasztást, hogy a local settings/temp könyvtárban bch_plus.exe nevű rosszindulatú cuccot talált, mi legyen vele. Mondtam neki, hogy törölje, erre közölte, hogy az nem sikerült teljesen, majd a fizetős geekbuddy segítséget javasolta.
Lefuttam az avastot a mappán, de nem talált semmit? Most akkor mégis leszedte a commodo, vagy mi történt?Kettes számú probléma, hogy itt az utolsó pár hsz-t átfutva azokon felbuzdulva én is lefuttattam a CLT-t, de siralmasan kevés pontom lett. Hogy lehet ezt helyre rakni? Mármint nekem az eredmények semmit nem mondanak. Az, hogy valamelyik eredmény vulnerable az most konkrétan mit jelent? Azt, hogy ott gond van, vagy azt amit a szó jelent, hogy előfordulhat gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest