-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverDell
tag
válasz
blattida #6408 üzenetére
Egymást vírusnak nézik: mivel - tudtommal - a víruskeresők időnként olyan módszereket is használnak, amit a vírusok, nem nagyon lep meg az ilyesmi. Úgy két-három éve volt is valami, amiből "hír" lett. Már nem emlékszem, melyik biztonsági szoftver kezdte irtani a konkurrenciát...
Viszont - szerintem - ha egy víruskereső normálisan van megírva, akkor az transzparens mindenki más számára, beleértve a "kollégákat" is. De javíts ki, ha tévednék!
Ja! Itt természetesen a normál üzemről beszélek, nem arról, hogy esetleg összevesznek az egyszerre megtalált kártevőn! (gondolok itt a bootoláskor rendszeresen felbukkanó MSSE hibaüzenetre az event logban)Ami a fals riasztásokat illeti: én nem állítgattam rajta semmit, default beállításokkal használom, mégis egy hónap alatt begyűjtöttem ötöt. Korábban tíz év alatt sikerült ennyit, háromféle víruskeresővel összesen (AVG, McAfee és nem tudom, melyik volt a harmadik)
Ez azért elég gázosnak tűnik.
Az első ráadásul egy olyan volt, amit két hónappal korábban javítottak, később valahogy újra előkerült. Tény, a jelzést követő második nap ott volt a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged