Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• neverDell

tag

válasz blattida #6408 üzenetére

Egymást vírusnak nézik: mivel - tudtommal - a víruskeresők időnként olyan módszereket is használnak, amit a vírusok, nem nagyon lep meg az ilyesmi. Úgy két-három éve volt is valami, amiből "hír" lett. Már nem emlékszem, melyik biztonsági szoftver kezdte irtani a konkurrenciát... :)
    Viszont - szerintem - ha egy víruskereső normálisan van megírva, akkor az transzparens mindenki más számára, beleértve a "kollégákat" is. De javíts ki, ha tévednék!
    Ja! Itt természetesen a normál üzemről beszélek, nem arról, hogy esetleg összevesznek az egyszerre megtalált kártevőn! (gondolok itt a bootoláskor rendszeresen felbukkanó MSSE hibaüzenetre az event logban)

Ami a fals riasztásokat illeti: én nem állítgattam rajta semmit, default beállításokkal használom, mégis egy hónap alatt begyűjtöttem ötöt. Korábban tíz év alatt sikerült ennyit, háromféle víruskeresővel összesen (AVG, McAfee és nem tudom, melyik volt a harmadik)
    Ez azért elég gázosnak tűnik.
    Az első ráadásul egy olyan volt, amit két hónappal korábban javítottak, később valahogy újra előkerült. Tény, a jelzést követő második nap ott volt a javítás.

Új hozzászólás Aktív témák