- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5778 üzenetére
"Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések."
Ezt olvastam. Viszont a kérdésem még mindig fent áll. Ha elküldöm vizsgálatra (e-mail címem megadva a programban) akkor utána küldenek valamit az eredményről?
"Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld."Én is heti egyre gondoltam, mindegyik gép másnapon. A felhő alapút kikapcsoltam, alkalmazkodó mód bekapcsolva. Viszont állapottartó fájlvizsgálat nevű opciót nem találok. Hol keressem?
Ha egy gépen beállítom a konfigokat, akkor az biztonságosan betölthető mindegyik gépen? Vagy állítsam be mindegyiken külön?
Egyelőre egy gépen állítgatom, azon tesztelem két hétig, ha minden megfelel akkor felmegy a többi gépre is, és azokon is van egy hetem tesztelni, mert a kollégák szabadságon lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged