- DUNE médialejátszók topicja
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Már elnézést akkor mik ????
Mert Én úgy tudtam eddig hogy az ATI 10-5_vista32_win7_32_dd.exe az a ATI videokártya driver telepítö exe-je de ha nem telepítö akkor mi a csoda ???
: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad 
Én nagyon hiányolok a sandboxból egy fehérlista szerüséget vagy valamit ami kiküszöböli ezt a dolgot..
Meg egy másik érdekes dolog HAEGEMONIA játék telepíteném sandbox felugrik ismét hogy a
HGM setup.exe akarom-e hogy a sandboxba fusson ?? mondom Neki, hogy nem akarom , hanem megbízok benne ..
aztán telepítés elindul végére is ért majd a játékot elindítom és hiáynzik az intro második fele..egyszerüen a CIS valamit csinált telepítés közben mert nem telepítette fel a cd-röl az intro második felét...akkor CIS sandbox kikapcs majd HAEGEMONIA ujra felrak és láss csodát ami az elöbb kimaradt most rendben felment..Aztán megint uninstall és SANDBOX bekapcs majd ugy install és ujra az intro megint hiányzott nem telepítette fel..Ez is egy érdekes dolog a sandbox müködésében..mi baja van egy intro.bak kiterjesztésü fájl-al ????Eddig ez a játék a sandbox nélküli CIS 3.9-el símán települt mindenféle hiba nélkül söt úgy is ment akadás nélkül, hogy közben alatta ott ment a CIS..Most meg sem probáltam ezek után....

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad