Hirdetés
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Megmondom neked előre milyen eredmény fog születni.
CIS/PC Tools hoz majd ilyen 99-100%-ot, Outpost 92-96%-ot stb stb
Ez a teszt az én szememben a parasztvakítás kategóriája. Eddig egy az egyben ugyanaz, mint a korábbi eredmények, pedig drasztikus változások voltak kilátásba helyezve. Nem hiszem el(és ezt senki nem fogja tudni megmagyarázni nekem, ezt most mondom), hogy szinte %-ra pontosan ugyanolyan eredmények születnek, mint korábban.
(1% plusz-minusz meg aztán nagy élmény)Rég sem voltam oda ezért a tesztért, de azt hiszem ezután teljesen kihagyom, mert ez már a Muppet Show kategória(csak ez utóbbi nagyon jó)
...
Fire.
-
blattida
nagyúr
Az Online Armor az egyik legjobb tűzfal, már elég rég óta.
Az említettek ugyan nincsenek benne(bár valamennyire virtualizál, mert képes csökkentett jogosultságokkal futtatni komponenseket, náluk ezt a funkciót run safer-nek hívják), de ő is rendelkezik egy erős hips-el.Nem egy sima tűzfal...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest