- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #2536 üzenetére
Hali!
Akkor tisztázzunk pár dolgot
1. Azért köszöntem meg, mert nem tudtam, de ez nem azt jelenti, hogy nálam a 3-as vagy 4-es CIS ne 340 érne el(én nem állítgatok semmit a 4-esen, akkor is 340 XP alatt
)
2. A "2 másodpercenkénti támadás" bug kipipálva, ez az új nem csinálja
3. Fals-ok nem érdekelnek, mert nem használom az AV részét, csak most pakoltam fel, hogy legyen fent valami, mert a KIS-t kellett a cél érdekében feláldoznom
4. Ami érdekelt volna az az, hogy másnál is produkál-e olyat a CIS 4, hogy "megakad" a scan...(Nem lefagy, nem leáll, csak nem megy tovább egy fájlnál)
5. A Sandbox a másik olyan dolog, amit élből likvidálok, egyrészt mert RVS-t használok, másrészt meg az első induláskor vagy 20 progimra kérdez rá, amit biztosan nem akarok homokozóba tenni. pl IDM, Apache server, meg még az RVS-t is.
(Na az durva lenne, hogy a klónozót homokozóba)6. Reggel óta dzsungelt írtok/irtottam, ott meg épp hogy nem kell a "Let the Sunshine in"..
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest