-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2516 üzenetére
Itt a kedves júzernek kell blokkolni klikkelés által, kedves fórumtárs, az egész Defense+ (és minden HIPS!) erről szól.
Kedves fórumtárs
ÉN minden kérdésre NEM-et nyomtam tehát semmit sem engedélyeztem és így sem értem el a maximális 340 pontot..Tudom ÉN vagyok a hülye
. DE ha semmit sem engedélyeztem minden kérdésre amit feltett a D+ tilt volt a válasz akkor ez hogyan is történhet meg ???
WIN 7 32 bit konfig proaktív módban firewall és defense + biztonságos módban van...
Ráadásul mindenhol azt választotttam amit a közösség 100% ban ajánlott..
Tudom abszurd hülyeség de miért nem tudják pl ezt a részt is úgy megoldani hogy nem értek ehhez a dologhoz úgy hogy lehet baromságot fogok írni, de miért nincsennek ezek részek automatikusan blokkolva a D+ által ha már veszélyt jelentenek a felhasználó felé..Gondolok itt a LEAK testben lévö 340 darab akármire...
Nem az lenne az megoldás hogy itt is létrehoznának egy fehér vagy fekete folyamatlistát vagy mittudomén micsodát és a HIPS automatikusan blokkolná a háttárben ???? nem kéne hozzá semmilyen felhasználói felügyelet....
Ugyanúgy mint atelpítésnél..Olyan nagy meló lenne ez kérdem ÉN szegény megtévedt LÚZER ???? -
W666W
tag
válasz
blattida #2516 üzenetére
Erröl beszéltem Drága BLATTIDA
Tök felesleges akkor tesztröl beszélni Föleg LEAK tesztröl akkor inkább User tesztröl beszélhetünk ki ismeri az adott folyamatot és mit klikkel rá nem ????
Egy tesztnek Föleg egy ilyen testnek ami a tüzfaladat tesztelné elvileg nem arról kéne szólni hogy a felhasználó tud-e eldöntendö kérdést hozni számítástechnikai kérdésekben gazdafolyamatokhoz. amit ezzel foglalkozó szakemberek hoztak létre nem ??????
ennek a tesztnek azt kéne szolgálni hogy EMBERI beavatkozás NÉLKÜL alapbeállításokon is TÖKÉLETES védelmet adjon a program..legalább is Nekem ez lenne az elvárásom most már ezzeel a CIS -el kapcsolatban....
Most akkor a leak teszt kedvéért iratkozzak be egy programozói tanfolyamra hogy el tudjam dönteni hogy engedjem avagy nem / most erösen sarkítottam / de a lényeg azt hiszem benne van....Nagyon ne jó irányba fejlödik a CIS nagyon nem jó..lassan úgy fog kinézni , hogy azért mert kasz egy ingyenes progit szerezz hozzá a végzettséget ha 100 % os védelmet akarsz...
nem tudom a COMODO nál ott a baromi nagy USA ban nem halottak arról, hogy egyszerüség ?????
Minnél kevesebb állígatási lehetöség minnél kevesebb kérdés annál kisebb az esélye annak hogy a felhasználó elbarmolja a gépét mondjuk../ ez is erös sarkítás / de köztudott igen sokan szeretnek " buherálni" ha okot adnak rá
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest