- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Neked mint Földi halandónak szerintem az is megtenné ha mondjuk leírod a Bugot és BLATTIDA meg továbbítja, hisz Ö tuti el tudja küldeni ezeket a bug jelentéseket, és biztos a megfelelö helyre kerül...
Vagy pedig regisztrálsz a Comodo forumra és már pötyögöd is be a bugriportokat...Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy ki hogy vette észre a my computer keresés valóban gyorsabb lett ?? Nekem 19 perc alatt zavarta le a 105.000-es állományaimat...
-
blattida
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest