Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboreskukac
csendes tag
Ha megnézed a fórumán akkor láthatod, hogy sokan vannak akiknél a leak teszt gyengén muzsikál, bár mint írtam, lehet X gépen téves eredmény is.
Jöttek be kártékony dolgok, amikről csak akkor szereztem tudomást, miután feltettem más szoftvereket is. Teszteltem olyan oldalakkal, ahol már akkor bekaphatod a trójait, mikor megnyitod az oldalt. Volt nem is egy, ahol elfelejtett riasztani, aztán győztem törölgetni a sok vackot ami bejött.
Persze nincs mindenre kiható tökéletes védelem, nem is mondtam, hogy rossz a CIS, ha már nem béta lesz a mostani, fel is fogom tenni, aztán megnézem mit tud. Nyilván amíg ingyenes el fog maradni a többi nagyobb fizetőstől, de azért a vírus részére van még mit gyúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest